Bra kontorsstäd i Uppsala

Bra kontorsstäd i Uppsala

Hej och välkomna tillbaka till min blogg! Det var två veckor sedan vi sågs sist så jag hoppas att ni har haft det bra. Själv har jag haft mycket att göra, och jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen av hemsidan. Som ni vet har jag startat upp ett nytt företag och hyrt en kontorslokal i staden och fram tills förra veckan har jag städat lokalen själv, vilket har vart jobbigt då jag får göra det på fritiden. Men då tackar jag Uppsala Städ. Detta är en firma som erbjuder städservice i Uppsala och de är bra på sin grej så jag har ingenting att klaga på. Än så länge har de vart på mitt kontor och städat en gång och vi har kommit överens om att de ska komma hit varannan vecka, samma dag och samma tid vilket ger mig ett lugn då jag som person är generellt stressad till vardags. Med denna hjälp känner jag att jag kan få in en rutin på arbetsdagarna och slippa tänka på att jag måste stanna över själv för att göra rent i lokalen, vilket gör att jag kan spendera mer tid med familj och vänner efter arbetet. Så är det så att ni känner precis som jag, att ni inte hinner med städningen på företaget eller om ni bara vill ha in en rutin för städning på arbetsplatsen så skulle jag rekommendera att testa Uppsala Städ.

Tack för att ni fortfarande stannar kvar på bloggen även fast den har vart dålig uppdaterad och jag ska bli bättre på att uppdatera. Jag kommer ha lite mer tid att göra det nu när Uppsala Städ hjälper mig att städa. Ha nu en bra dag så hörs vi i veckan!


Kommentarer är stängda.