Gå till Shiatsukliniken Zentai för en massage

Gå till Shiatsukliniken Zentai för en massage

Hej på er! Hoppas ni mår bra och har fått en bra start på den här torsdagen, den här veckan börjar lida mot sitt slut och därför tänkte jag passa på att skriva ett inlägg. Dagens inlägg kommer främst handla om den massage i Vårgårda som jag fick hos Shiatsukliniken Zentai.

Att få massage kan för en del vara det bästa som finns medan det kan vara obehagligt för andra. Förut var jag en av de som tycker massage är obehagligt, jag tyckte inte alls att det var avslappnande att någon främmande människa skulle ta på min kropp. Det ändrades dock efter att jag hade besökt Shiatsukliniken Zentai och fått en massage, då blev jag helt plötsligt en av de som älskar att få massage. Med tanke på att jag jobbar med data och IT sitter jag framför en dator större delen av dagen, även om jag har bra förutsättningar för en god ergonomi har min rygg ändå tagit mycket stryk. Jag har försökt med många olika saker för att få ryggen att må bättre men ingenting verkar fungera, därför är jag idag väldigt glad över att denna massage i Vårgårda fungerar bra för mig och min rygg. Det gör att jag fortfarande kan jobba med det jag älskar, data och IT. Jag skulle personligen vilja rekommendera det här företaget till er i närheten som vill ha en underbar och givande massage. Det som jag älskar mest med det här företaget är att massören från början verkligen tog hänsyn till att jag var lite obekväm så allt gick utifrån mig och mina önskemål. Det gjorde att jag kunde bli bekväm i situationen och därför har jag kunnat gå tillbaka för att få en lika härlig massage i Vårgårda. 


Kommentarer är stängda.