Snabbt och smidigt däckbyte

Snabbt och smidigt däckbyte

Hej, hej, hej och välkommen tillbaka. Idag har jag fixat med min dator hela dagen då den lade av igår kväll när jag spelade mitt nya spel, men eftersom jag jobbar med data & IT var detta inget problem för mig.

Nu när det börjar bli vinter så är det dags för däckbyte och det fick jag i fredags hjälp med av en bilverkstad i Älvkarleby vid namn Nian Motorcenter. Jag är ingen händig människa utan jag är bara bra på IT och spel typ så min pappa brukar byta mina däck, men jag hjälper såklart till så gott det går. Nu är det så att han har åkt iväg till Spanien med min mamma och imorgon är det lag på att man måste ha vinterdäck så det var därför jag tog hjälp av denna bilverkstad i Älvkarleby i fredags för att byta mina däck.

Jag antar att de är vana vid att byta däck eftersom det gick så snabbt och smidigt, vilket jag inte klagar på då jag bara ville hem och spela mitt nya spel. De kontrollerade också att däcken satt helt på plats och det var ju skönt att de inte var oseriösa som sätter på däcken lite slarvigt och låter det vara sen.

Utan Nian Motorcenter och deras bilverkstad i Älvkarleby hade jag antagligen åkt fast för att jag inte hann byta däck innan det var lag på byte så jag tackar dem för den snabba servicen. Nu är det dags för att fortsätta fixa min dator så att jag kan spela mitt nya spel igen. Tack och hej för mig så ses vi snart igen om jag kommer ifrån min dator och spelet. 


Kommentarer är stängda.