Vi har alltid fina blommor på kontoret

Vi har alltid fina blommor på kontoret

Hej på er! Hoppas ni mår bra och att ni har fått en bra start på den här veckan, för att göra tillvaron ännu lite bättre tänkte jag skriva ett inlägg till er. Min tanke är att jag ska berätta för er om en florist i Kungälv vid namn Florea Flowers.

Som ni kanske redan vet jobbar jag på ett kontor inom data och it, det är något jag verkligen älskar. En extra uppgift jag har fått på jobbet är att ta hand om våra blommor, och att även köpa nya när det behövs. Det är så jag har kommit i kontakt med denna florist i Kungälv, en kollega tipsade mig om att köpa blommor där en gång och sedan dess har jag bara köpt blommorna från dem. Vid mitt första besök hos dem fick jag otroligt bra service, dessutom fick jag all den hjälpen jag behövde för att hitta passande blommor. Det ledde i sin tur att jag kom tillbaka till kontoret med riktigt fina blommor som livade upp stämningen en aning. Personligen älskar jag verkligen att vi alltid har levande blommor på kontoret, det gör på något sätt att det blir mer hemtrevligt och mysigt. Nu när vi har haft blommor där hela tiden i ett par månader hade jag inte kunnat tänka mig att sluta med det, därför tar jag mitt ansvar på fullaste allvar och ser till att det alltid finns levande blommor. Jag är även väldigt glad över att jag hittade denna florist i Kungälv, det gör att jag alltid lyckas hitta fina blommor även om jag inte är särskilt duktig på just blommor och växter. 


Kommentarer är stängda.