En chans att koppla av

En chans att koppla av

Hej på dig! Trevligt att du har klickat dig in här för att läsa ännu ett inlägg, hoppas att du kommer gilla det. Nu när det är måndag igen är det dags för ett nytt inlägg, det kommer idag handla när min flickvän tog med mig till företaget Eco Klinik Wislanda. Hos dem var vi på spa i Alvesta tillsammans för några veckor sedan.

Då jag jobbar med data och IT innebär det att mestadels av mina dagar består av att jag sitter framför en dator på en stol. Under den senaste tiden har vi haft det extremt stressigt på jobbet, det har varit mycket att göra i samband med allas semester. Stressen som har varit på jobbet har påverkat mig otroligt mycket, jag har inte riktigt kunnat lugna ner under den här perioden. Till slut blev det för mycket för mig, jag har varit sjuk ganska mycket och har inte alls haft samma ork som jag tidigare hade. Min flickvän tog därför tag i det hela och tog med mig på spa i Alvesta, det blev en hel dag där vi bara kunde koppla av tillsammans. Jag var verkligen i behov av den här dagen, den gjorde att jag kunde stressa ner en aning och samla ny kraft. Hela situationen blev mycket bättre och jag känner mig idag mycket bättre. Det var skönt att kunna få möjligheten att lugna ner mig från all stress, det var tur att min flickvän hade uppmärksammat min stress för annars hade det inte blivit något av det. Hade inte hon tagit med mig på spa i Alvesta hade jag antagligen inte gjort något allt åt min stressiga situation, då hade jag nog varit kvar i samma stress som jag var förut. 


Kommentarer är stängda.