Fler kunder lyckades hitta till oss

Fler kunder lyckades hitta till oss

God eftermiddag gott folk, välkomna hit för ett inlägg. Då det är en härlig torsdag idag tänkte jag skriva ett rekommendationsinlägg till er, det ska handla om företaget Commercial and Brands. Det är företaget som har hjälpt mig och min kollega med digital närvaro i Göteborg.

Sedan ungefär ett år tillbaka driver jag och en väninna ett städföretag, vi båda älskar att städa och har länge jobbat med det innan vi startade vårt eget företag. Att starta vårt eget företag är något av det bästa vi har gjort, vi har aldrig älskat vårt jobb lika mycket som vi gör nu. Att det skulle vara så här roligt att driva företag hade jag aldrig kunnat förvänta mig, nu vet jag säkert att det var ett bra val. En sak som inte har gått precis som vi tänkt oss har dock varit vår närvaro på internet, kunder har svårt att hitta till oss om de inte vet om oss sedan tidigare. Därför vände vi oss för ett tag sedan till Commercial and Brands för att få hjälp med digital närvaro i Göteborg, förhoppningen var då att de skulle hjälpa oss att synas bättre på internet. Vad de gjorde vet jag inte exakt då jag inte är den kunnigaste inom data och IT, det är min kollega som brukar sköta det. Oavsett om jag inte har stenkoll på vad de gjorde så vet jag en sak, att det fungerade. Vad de än gjorde lyckades de göra oss mer synliga för nya kunder på internet, sedan dess har vi fått många nya kunder som gärna vill ha vår hjälp. Den hjälpen vi fick av det här företaget med digital närvaro i Göteborg hjälpte oss verkligen. Därför kan jag tipsa företag där ute om att göra detsamma.


Kommentarer är stängda.