Nu ska vi göra reklamfilmer

Nu ska vi göra reklamfilmer

Hallihallå där ute i våra avlånga land. Nu ska ni få höra på vilken fantastisk idé jag fick igenom på jobbet idag och jag kan knappt bärga mig för att få börja jobba med det. Det hela började med att jag surfade runt på nätet och blev så frustrerad av alla reklamfilmer som poppade så fort man besökte en ny sida. Efter en stund så insåg jag att det faktiskt var några av dess reklamfilmer som jag faktiskt kom ihåg vad de handlade om trots att jag vid den tidpunkten upplevde en stor del av frustration. Då började det snurra en hel del i mitt huvud och tankarna kunde inte sluta florera, jag svävade bort från Norrköping totalt. Om någon som dagligen besöker internet och ser massa strunt ändå kommer ihåg vissa av de reklamer som sågs nyligen, det måste vara ett tecken på att den typen av marknadsföring faktiskt fungerar. Nu var det inte någon marknadsföring av produkter som intresserar mig för fem öre så även fast de nådde ut till mig så skulle jag inte handla något. Däremot nådde de ut till mig och det betyder att de förmodligen finns fler där ute som kommer ihåg deras filmer också, ni ser vart jag är på väg. Vi måste helt enkelt göra lite reklamfilmer till företaget om vi vill nå ut till fler kunder än bara i Norrköping. Jag förklarade händelsen för min chef och sa att det här kan vara sättet att kunna nå ut till flera hundratals om inte tusentals mer människor, majoriteten kommer antagligen inte handla någonting av oss men några kommer. Vi vet alla vad som händer när man köper något som man blir nöjd med, man rekommenderar det vidare till folk man känner och sen är hjulet igång. Vad jag fick för svar? Vi börjar med reklamfilmerna efter påsk.  


Kommentarer är stängda.