En riktigt duktig städfirma

En riktigt duktig städfirma

God förmiddag, god förmiddag! Varmt välkommen ska du vara till ett nytt inlägg här på bloggen. En fin dag som denna tänkte jag skriva lite om den hjälp som vi har fått med städningen på jobbet. Det är nämligen en städfirma i Sundsvall vid namn Sundsvall Timrå Miljövård som har hjälpt oss.

Som jag har nämnt i några tidigare inlägg har jag enligt mig världens bästa jobb, jag har ett jobb som jag verkligen stortrivs med. Som tidigare nämnt jobbar jag med data och IT, ett område som jag alltid har haft ett stort intresse för. Då vi alla är väldigt kunniga inom just data och IT innebär det dock inte att vi är särskilt kunniga inom andra områden, så som städning. Jag skulle vilja medge att jag och mina kollegor är så fokuserade på vårt jobb att vi helt enkelt glömmer av att ta hand om städningen på kontoret. För att vi ändå skulle ha en ren och hälsosam miljö att jobba i blev det att mina chefer till slut valde att höra av sig till en städfirma i Sundsvall för att få den hjälpen vi behövde med städningen. Sedan dess har vi alltid haft det rent och snyggt på kontoret, dessutom har vi kunnat fokusera helt och hållet på jobbet utan att behöva skänka en tanke till att hinna med städning. Personligen tycker jag att det är ett väldigt bra upplägg, trots att jag inte la mycket tid på städning tidigare märker jag ändå att det har blivit en stor skillnad sedan vi började få hjälp av Sundsvall Timrå Miljövård. Det här företaget är otroligt kompetenta och de levererar alltid en kvalitativ städning med ett bra resultat. Anledningen till att jag skriver det här inlägget idag är för att jag vill dela med mig av det jag har upplevt samtidigt som jag även kan tipsa er om denna städfirma i Sundsvall utifall att någon av er skulle behöva hjälp med någon typ av städning nu eller i framtiden. 


Kommentarer är stängda.